fbpx

A Thália Színház előadásai március 27-ig elmaradnak!

Kedves Nézőink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány döntése értelmében a Thália Színház március 27-ig meghirdetett összes előadása elmarad. Természetesen minden vásárló jogosult a jegye ellenértékére, akár előadás formájában, akár a jegyár visszatérítésével. Mivel a kialakult helyzet sok nézőnket érinti, ezért kérjük szíves türelmüket, folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a színház honlapján és Facebook oldalán.
Jegypénztárunk az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart. A jegy@thalia.hu e-mail címen, a +3613310500 és a +3613110635 telefonszámon továbbra is elérnek minket. Amint a zárlat feloldódik, lehetősége lesz a személyesen vásárolt jegyek visszaváltására jegypénztárunkban.

Jelenleg a március 27-ig elmaradó előadások jegyeit kezeljük, további előadásokkal kapcsolatban a későbbiekben adunk tájékoztatást az aktuális helyzethez igazodva.

Online (jegy.hu / thalia.hu / egyéb online jegyiroda) vásárolt jegy esetén:

Tájékoztatót fog kapni a vásárláskor megadott email címére. Az e-mailben megadott linkre kattintva lehetősége lesz a jegy vonalkódjának megadása után a jegy ellenértékének visszautalását kérni.
A kiértesítés még nem kezdődött el, mert a felület jelenleg fejlesztés illetve tesztelés alatt áll – várhatóan március végére készül el -, kérjük további szíves türelmét!

Jegypénztárban vásárolt jegy esetén:

Lehetőség lesz arra, hogy személyesen (jegypénztárakban, értékesítőktől, jegyirodában) megvásárolt jegyeinek visszaváltását kérje online, ennek pontos indulását jelezni fogjuk a www.thalia.hu weboldalon és a Thália Színház Facebook oldalán. A vásárló megnyitja majd ezt az online felületet, kiválasztja az előadást, amelyre a visszaváltani kívánt jegye szól. Megadja a jegy vonalkódját, bankszámlaszámát és annak tulajdonosának nevét, email címét. Az adatok ellenőrzése után megkezdődik a visszautalás.

Ha jegyét másik időpontra cserélné:

Az elmaradó előadások helyett pótelőadásokat tervezünk kitűzni. A zárlat feloldása után értesítjük a vásárláskor megadott email címén, illetve közzétesszük a színház honlapján, Facebook oldalán, megvásárolt jegye mely előadásra érvényes. Ebben az esetben további teendője nincs.

Nagyon sok nézőnket érinti a jegyvisszaváltás, nehéz a feldolgozás, megértésüket és türelmüket köszönjük!

Elkezdődtek a próbák

Elkezdődtek a Varázslat egy nyáréjszakán próbái. A jövő január 14-én bemutatásra kerülő nagyszínpadi előadást Csizmadia Tibor rendezi.  Tisztelt Nagyérdemű!  A vígjátékok alfája érkezik a budapesti

Tovább »