fbpx

A Thália Színház április 19-ig meghirdetett összes előadása elmarad

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány döntése értelmében a Thália Színház április 19-ig meghirdetett összes előadása elmarad. Természetesen minden vásárló jogosult a jegye ellenértékére, akár előadás formájában, akár a jegyár visszatérítésével.
Mivel a kialakult helyzet sok nézőnket érinti, ezért kérjük szíves türelmüket, folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a színház honlapján és Facebook oldalán. 
Jegypénztárunk az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tart. A jegy@thalia.hu e-mail címen, a +3613310500 és a +3613110635 telefonszámon továbbra is elérnek minket.
Jelenleg a március 27-ig elmaradó előadások jegyeit kezeljük, a március 28. és április 13. között elmaradó elődások jegyeinek kezelése előreláthatóan április második hetében kezdődik. A további elmaradó előadásokkal kapcsolatban pedig ezt követően jelentkezünk.
Online (jegy.hu / thalia.hu / egyéb online jegyiroda) vásárolt jegy esetén:

Tájékoztatót fog kapni a vásárláskor megadott e-mail címére. Az e-mailben megadott linkre kattintva lehetősége lesz a jegy vonalkódjának megadása után a jegy ellenértékének visszautalását kérni.
A kiértesítés elkezdődött az elmaradó előadások sorrendjében, amennyiben még nem kapta meg a levelet, kérjük további szíves türelmét!

Jegypénztárban vásárolt jegy esetén:

Lehetőség lesz arra, hogy személyesen (jegypénztárakban, értékesítőktől, jegyirodában) megvásárolt jegyeinek visszaváltását kérje online, ennek pontos indulását jelezni fogjuk a www.thalia.hu weboldalon és a Thália Színház Facebook oldalán. A vásárló megnyitja majd ezt az online felületet, kiválasztja az előadást, amelyre a visszaváltani kívánt jegye szól. Megadja a jegy vonalkódját, bankszámlaszámát és annak tulajdonosának nevét, email címét. Az adatok ellenőrzése után megkezdődik a visszautalás.

Ha jegyét másik időpontra cserélné:

Az elmaradó előadások helyett pótelőadásokat tervezünk kitűzni. A zárlat feloldása után értesítjük a vásárláskor megadott email címén, illetve közzétesszük a színház honlapján, Facebook oldalán, megvásárolt jegye mely előadásra érvényes. Ebben az esetben további teendője nincs.

Nagyon sok nézőnket érinti a jegyvisszaváltás, nehéz a feldolgozás, megértésüket és türelmüket köszönjük!

Adventi meglepetések

Újra elérkezett az adventi időszak, amikor már az ünnepekre gondolunk, készülünk a karácsonyra. Elkészítjük, vagy beszerezzük az adventi koszorút, amit négy gyertya díszít egy-egy fogalmat

Tovább »

Színházunkba új munkatársakat keresünk

Világosító tárunkba: A legkorszerűbb, új világítástechnikai eszközökkel felszerelt színházi játszóhelyeink üzemeltetéséhez keresünk világosító munkatársakat. Ha szorgalmas vagy, és nyitott az új technológiák megismerésére, nálunk a

Tovább »