fbpx

A Színházi Szolidaritási Alap felhívása

Szeretnénk felhívni a támogatók és a támogatásra szorulók figyelmét, hogy a Színházi Szolidaritási Alap folytatja munkáját és jelen helyzetben elsődleges célja, hogy a háborús területeken élő és onnan érkező magyar anyanyelvű előadóművészeket – lehetőségeihez képest – segítse.

Az Alap várja a határon túli magyar nyelvű színházakban játszó, magyar anyanyelvű színészek, előadóművészek jelentkezését a háború sújtotta Ukrajna területéről.

A támogatások folyósításához az első felajánlást a Thália Színház biztosítja ötmillió forint összegben.

Kérünk mindenkit, akinek lehetősége van támogatni céljainkat, segítse az Alap működését. Az adományokat a következő bankszámlaszámra várjuk: MKB 10300002-13180023-00014900.

A támogatásért jelentkezni a https://forms.gle/yN1VWRdn6gS6suW27 linken található űrlap kitöltésével lehet. A beérkező kérelmeket szakmai kuratórium vizsgálja, az Alap pedig kétszer 80.000 forint támogatásban részesíti a kérelmezőt, melyet két részletben folyósít, két hónap alatt.

A támogatásokat előre is köszönjük!

ISMÉT ELTELT EGY SZÍNHÁZI ÉVAD

Lezártuk a 2021/22-es színházi évadot, már készülünk a következőre. Eseményekkel, bemutatókkal és sok munkával, örömmel és küzdelemmel teli volt az idei évadunk. A Covid-járvány után

Tovább »

A Tháliában biztonságban!

Reméljük, soha nem kerül sor a használatra, de ha baj van, már a Thália Színházban is lehetőségünk van a gyors segítségnyújtásra. Az első 3-5 percben

Tovább »