fbpx
Thálisa színház logó - fehér

A jegyvisszaváltás szabályai

Kedves Nézőink! A jelenleg érvényben lévő jegyvisszaváltásra és cserére vonatkozó szabályzatunkat olvashatják.

  • A 2020. március 12. – június 21. között elmaradt előadásainkat szeptembertől folyamatosan pótoljuk. A korábban megvásárolt jegyek automatikusan a megjelölt pótelőadásra érvényesek, azokkal további teendője nincs. A pótelőadások dátumát ITT találja.
  • Ha mégsem szeretné megnézni a pótelőadást, a jegyeket 2020. szeptember 30-ig van lehetősége visszaváltani vagy más időpontra cserélni a jegypénztárban. Az elmaradt Gyilkosság az Orient Expresszen előadások jegyvisszaváltási határideje 2020. augusztus 31-én lejárt.
  • Ha Ön valamilyen előre nem látható körülmény miatt nem tud eljönni az előadásra – betegség, fertőzött személlyel való érintkezés, hatósági házi karantén – a jegyeket legkésőbb 48 órával az előadás kezdete előtt lehetősége van más időpontra cserélni. Jelezze problémáját a színház jegypénztárában (tel: +361 331 0500, e-mail: jegy@thalia.hu), kollégáink segítenek új időpontot találni. Jegyvisszaváltásra lehetőség nincs.
  • Közvetlenül előadás előtti jegyvisszaváltás vagy csere oka az alábbi lehet:                                               – a belépéskor végzett érintésmentes testhőmérséklet méréskor a hőmérő 37,5 °C-nál magasabb értéket mutat.
  • Elmaradó előadás esetén a színház erről szóló hirdetményének közreadását követően a hirdetményben szereplő határidőig és módon válthatók vissza a jegyek.

Bemutattuk…

Március 24-én nagy sikerrel mutattuk be Csehov legismertebb klasszikusát – Ványa bá címmel, új köntösben. Az előadás főszerepeiben két nagyszerű vendégművész: Görög László és Czakó

Tovább »